Om oxivisuals

VISJON

Alt vi gjør skal drives frem av glede, lysten til å skape og iveren etter å imponere.

 

Oxivisuals AS ble etablert i 2010 og leverer 3D visualisering til eiendomsmeglere, utviklere og utbyggere som har fokus på høy kvalitet i presentasjon av sine prosjekter.

Vi bistår med alle aspekter av innholdsproduksjon, fra konseptillustrasjoner, stillbilder og animasjoner til trykksaker og interaktive løsninger. Vår metodikk er bygget på lang erfaring med visualisering samt arbeid med eiendomsbransjen, og er kontinuerlig under utvikling og forbedring.

Vi er i dag et team på 6 ivrige, kreative og dyktige personer, og vi vokser stadig. Vi kan raskt starte nye oppdrag – uavhengig av oppdragets størrelse og innhold. Vi verdsetter nysgjerrighet og kreativitet, noe som gjør at vi gjerne påtar oss oppdrag i nytt og uutforsket terreng hvor vi kan få lov å både imponere og lære noe nytt. Vi er dog svært opptatt av å være ansvarlige – både overfor våre medarbeidere og våre kunder. Vi har derfor definert våre verdier til å være ivrig, kreativ, nysgjerrig og ansvarlig – og jobber intenst med å sørge for at disse gjennomsyrer alt vi gjør.

hvem_er_vi

HVEM ER OXIVISUALS ?

Vi er i dag et team på 6 ivrige, kreative og dyktige personer.

Vi verdsetter nysgjerrighet og kreativitet, noe som gjør at vi gjerne påtar oss oppdrag i nytt og uutforsket terreng hvor vi kan få lov å både imponere og lære noe nytt.

Portrett av Kjetil Borg

KJETIL BORG

Daglig leder – Partner
Tlf. 920 18 782
Portrett av Morten F. Thomsen

MORTEN F. THOMSEN

Forretningsutvikling – Partner
Tlf. 400 08 701
Portrett av Simen Liberg

SIMEN LIBERG

Lead 3D Designer – Partner
Tlf. 986 65 473
Protrett av Thomas Tryti Pilgrim

THOMAS TRYTI PILGRIM

Lead 3D Designer – Partner
Tlf. 938 696 40
Portrett av Andreas Magnussen

ANDREAS MAGNUSSEN

3D Designer
Tlf. 236 96 504
Portrett av Miriam Moe

MIRIAM MOE

Prosjektleder
Tlf. 416 07 321