Virtuell visning er et enestående pedagogisk 3D-verktøy for å vise fram en ny bolig. Nesten som å være der.

Tilbake
Virtuell visning er et enestående pedagogisk 3D-verktøy for å vise fram en ny bolig. Nesten som å være der.

Det er ikke enkelt å arrangere visning i en bolig som ikke er bygget ennå. Er boligprosjektet omfattende, og dersom forholdene ligger til rette kan en kunde inviteres til en fysisk demo-leilighet på et visningssenter, men utover dette er potensielle boligkjøpere prisgitt plantegninger, 3D-illustrasjoner, og egen fantasi.

Virtuell visning er et enestående virkemiddel som lar boligkjøpere orientere seg på egen hånd. En 360 graders visning på PC, nettbrett eller mobil muliggjør bevegelse fra rom til rom og skaper dermed en mye mer presis opplevelse av boligen. Og vi kan definere spesielle punkter, eller hotspots, som åpner informasjonsbokser når de trykkes på.

I likhet med illustrasjonene vi vanligvis leverer er alt tegnet og generert i 3D – vegger, tak og gulv, vinduer og dører, og ikke minst inspirerende interiører. Kjøper beveger deg rundt etter eget ønske; en enkel plantegning forteller hvor i boligen man til enhver tid befinner seg.

En flott balkongutsikt kan ofte være et viktig salgsargument. Dette kan også visualiseres med en Virtuell visning der vi integrerer dronefotografi og 3D. Eller hva med en ren tomtevisning, før bygget er ferdig prosjektert, for å vise potensiell utsikt fra flere etasjer? Det kan vi også bistå med.

Ta kontakt, så forteller vi deg mer om hvordan Oxivisuals visuelle visninger bidrar til salg av ditt boligprosjekt.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.