3D-illustrasjon bolig - for deg som ønsker å skille deg ut

Tilbake

I dagens boligmarked er det et rikelig utvalg av både eiendommer og boliger. Selv for profesjonelle aktører i eiendomsbransjen kan det være vanskelig å få solgt boligprosjektene når dagens prosjekter ser forholdsvis like ut, og som gir kjøperen lite følelser og inntrykk av boligen.

Ved hjelp av3D-illustrasjon av en eiendom eller bolig, har du mulighet for å formidle mer enn bare fakta overfor potensielle kjøpere. Ved hjelp av 3D kan kjøperen se mer av boligprosjektet og gjør det langt enklere å kunne forestille seg en fremtid når de ser prosjekter i 3D.

Større visuell handlingskraft

For oss i Oxivisuals handler det om å benytte 3D-illustrasjoner som vekker følelser og som skaper reaksjoner hos kjøperen slik at tankeprosessene iverksettes. Illustrasjonene vi produserer viser mer enn bare et rom eller en eiendom - de viser et hjem og en fremtid, og rører ved magefølelsen hos kjøperen. I mange tilfeller er det følelsene som styrer de viktige beslutningene som tas.

Vi har over 10 års erfaring med markedskommunikasjon og 3D-illustrasjoner for eiendomsbransjen som har behov for smarte løsninger som skiller seg ut i havet av boligprosjekter. Vi verdsetter nysgjerrighet og nyskapning, og vi tar gjerne på oss oppdrag i uutforsket terreng, hvor vi kan få lov til å både imponere og lære noe nytt.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg med profesjonelle 3D-illustrasjoner!

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.