3D-illustrasjon bolig - for deg som ønsker å skille deg ut

Tilbake

I dagens boligmarked er det et rikelig utvalg av både eiendommer og boliger. Selv for profesjonelle aktører i eiendomsbransjen kan det være vanskelig å få solgt boligprosjektene når dagens prosjekter ser forholdsvis like ut, og som gir kjøperen lite følelser og inntrykk av boligen.

Ved hjelp av3D-illustrasjon av en eiendom eller bolig, har du mulighet for å formidle mer enn bare fakta overfor potensielle kjøpere. Ved hjelp av 3D beregnet for bolig, kan kjøperen se mer av boligprosjektet og gjør det langt enklere å kunne forestille seg en fremtid når de ser prosjekter i 3D.

Større visuell handlingskraft

For oss i Oxivisuals handler det om å benytte 3D-illustrasjoner som vekker følelser og som skaper reaksjoner hos kjøperen slik at tankeprosessene iverksettes. Illustrasjonene vi produserer viser mer enn bare et rom eller en eiendom - de viser et hjem og en fremtid, og rører ved magefølelsen hos kjøperen. I mange tilfeller er det følelsene som styrer de viktige beslutningene som tas.

Løsningene vi produserer innen 3D-bolig er både estetisk flotte og informative, men funksjonen er allikevel først og fremst å fortelle historier; om hvordan akkurat denne boligen kan bli et hjem. 3D-illustrasjon for bolig skal være unike og detaljerte, og prosessen som ligger bak må derfor være nøye gjennomtenkt.

Spesialist på løsninger innen 3D-bolig

Vi har over 10 års erfaring med markedskommunikasjon og 3D-illustrasjoner for eiendomsbransjen som har behov for smarte løsninger som skiller seg ut i havet av boligprosjekter. Vi verdsetter nysgjerrighet og nyskapning, og vi tar gjerne på oss oppdrag i uutforsket terreng, hvor vi kan få lov til å både imponere og lære noe nytt.

Vi består av et team med bred kompetanse på løsninger innen 3D-bolig. Hos oss kommer du i kontakt med 3D-artister, prosjektledere og markedsførere med en passion for bolig og 3D- løsninger. Vi vet hvilke virkemidler som engasjerer og begeistrer dine kjøpere. Uavhengig om det er en enebolig eller et stort bykvartal følger materialet vi leverer alltid de samme høye kvalitetskravene. Du bygger boligen, så hjelper vi deg å selge den.

Vi har samarbeidet med en rekke aktører i eiendomsbransjen, både store og små, og vi har mange vellykkede prosjekter bak oss. Ta en titt på noen smakebiter i galleriet

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg med profesjonelle 3D-illustrasjoner!

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.