3D-visualisering av bygg

Tilbake

Med 3D-visualisering er det enklere for potensielle kjøpere å få rett inntrykk av bygget og samtidig kunne visualisere mulighetene for fremtiden. 3D-visualisering egner seg for deg som ønsker å gi kjøperen et prosjekt som viser langt mer enn bare fakta.

Når vi i Oxivisuals bistår med 3D-visualisering av bygg er alt tegnet og generert i 3D - vegger, tak og gulv, vinduer og dører, og ikke minst byggets interiør. For kjøperen er det enkelt å navigere seg rundt i bygget. Ved hjelp av 3D-visualisering har du muligheter for en 360 graders visning på PC, nettbrett eller mobil, og muliggjør bevegelse fra rom til rom, og gir et svært presist inntrykk av bygget.

Du kan ikke vite hva hver enkelt mulige kjøper drømmer om, men du kan skape rom i kommunikasjonen din for at de selv vil gjenkjenne drømmene sine, i ditt prosjekt. Vi i Oxivisuals har kunnskapen og erfaringen til å hjelpe deg å lykkes med dette.

Med flere tjenester i ermet

Ved siden av3D-visualisering leverer vi 3D-bilder, boligvelgere, hjemmesider, virkemidler for sosiale medier mm.; tilpasset dine spesifikke behov, og produsert av ivrige og kreative kommunikatører med stor kompetanse innen boligmarkedsføring. Vi vet hvilke virkemidler som engasjerer og begeistrer dine kjøpere,

Dersom du ønsker mer informasjon om 3D-visualisering av bygg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg!

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.