3D-visualisering - Perfekt markedsføring av eiendom

Tilbake

Ettersom kampen på boligmarkedet kontinuerlig har nådd nye høyder de siste årene, har også markedsføringen av eiendommer blitt viktigere. Som oftest har kjøperen flere valg, og det gjelder å differensiere seg raskest mulig.

Flere profesjonelle aktører i eiendomsbransjen tar i bruk 3D-visualisering av eiendom. For oss i Oxivisuals er dette helt naturlig når 3D-visualisering gir et langt mer personlig inntrykk av en eiendom.

Markedsføring som skaper aktivitet og drømmer

Vi lager naturtro3D-visualiseringer av eiendommer som formidler de unike egenskapene, men også stemning og detaljer som stimulerer kjøperens egne forestillinger og fremtidsdrømmer. La potensielle kjøpere navigere seg rundt på eiendommen via PC, nettbrett eller mobilen, og skap engasjerende aktivitet. En eiendom kjøpes som oftest med både hode og hjerte, og 3D-visualisering skal engasjere begge.

Vi produserer 3D-visualiseringer og markedsføring av eiendom som er både estetisk flotte og informative, men funksjonen er allikevel først og fremst å fortelle historier; om hvordan akkurat denne boligen kan bli et hjem. Markedsføringen av din eiendom skal være unik og detaljert, og hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Flere metoder for markedsføring av eiendom

Ved siden av3D-visualisering tilbyr vi profesjonelle 3D-bilder, boligvelgere, hjemmesider, virkemidler for sosiale medier mm.; tilpasset dine spesifikke behov, og produsert av ivrige og kreative kommunikatører med stor kompetanse innen boligmarkedsføring. Vi vet hvilke virkemidler som engasjerer og begeistrer dine kjøpere.

Vi har over 10 års erfaring og anerkjennes for våre innovative tjenester og for vårt ønske om å skape begeistring for din eiendomsprosjekter.

Som kunde hos Oxivisuals er det sjelden ventetid. Vi setter som regel i gang med markedsføringen av eiendommen umiddelbart etter bestilling. Vi legger vår stolthet i å sette våre kunders visjoner ut i livet, og derfor ønsker vi at du også er involvert og engasjert. Vi har hjulpet en rekke aktører i eiendomsbransjen, både store og små, med markedsføring av eiendommer, og vi har mange vellykkede prosjekter bak oss. Ta en titt på noen smakebiter i galleriet

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med markedsføring av eiendommer!

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.