Boligvisualisering ved hjelp av 3D

Tilbake

Boligmarkedet har aldri hatt flere kjøpere enn de seneste årene her til lands. Allikevel har eiendomsbransjen aldri møtt hardere kamp for å overbevise de. Et boligkjøp eren omfattende prosess, og hvor alle ting må stemme overens for kjøperen. Samtidig er det verdt å vite at førsteinntrykket fortsatt har stor innvirkning på valgene vi foretar oss, og boligkjøp er intet unntak.

Vi i Oxivisuals har i over 10 år bistått eiendomsbransjen med markedskommunikasjon og 3D-visualisering av boliger og eiendom. For oss handler boligvisualisering om å presentere mer enn bare fakta om boligprosjektet, når vi mener at man må røre ved magefølelsen hos boligkjøperen. Ved hjelp av 3D-visualisering kan du vise dine kunder mer enn bare et rom eller eiendom - du kan vise de et hjem og en fremtid!

3D-visualisering vekker følelsene

Ved boligsalg benyttes 3D-visualisering til å fremkalle følelser og skape en emosjonell reaksjon hos kjøperen. Visualiseringene setter i gang tankeprosesser, ved å formidle budskap man kan kjenne seg igjen i, og ved å invitere til egne assosiasjoner. De gir rom for at mottaker selv kan tilføre noe som gir personlig mening.

Mer enn bare 3D

Vi benytter oss av 3D-bilder, men også boligvelgere, hjemmesider, virkemidler for sosiale medier mm.; tilpasset dine spesifikke behov, og produsert av ivrige og kreative kommunikatører med stor kompetanse innen boligmarkedsføring.

Ta gjerne en titt på noen av våre prosjekter innen boligvisualisering her

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.