Visualisering av hus med 3D-tegning

Tilbake

Dagens boligmarked har aldri bestått av flere boligkjøpere og kampen om drømmehuset blir tøffere og tøffere. Den som skiller seg ut, og den som presenterer huset best, er ofte den som gjør størst suksess.

Ved hjelp av3D-visualisering av hus har du alle forutsetninger for å skape et spennende boligprosjekt for potensielle kjøpere!

Gi kjøperen 360 graders visning av huset på PC, nettbrett eller mobil, og som muliggjør bevegelse fra rom til rom som er generert i 3D – vegger, tak og gulv, vinduer og dører, og ikke minst inspirerende interiører. Kjøper beveger deg rundt etter eget ønske.

Vi lager naturtro visualiseringer som formidler husets unike personlighet: I samarbeid med deg og med tanke på målgruppen du definerer lager vi fem eksteriørbilder og seks interiørbilder, der vi fokuserer på omgivelser, bomiljø inne og ute, stemning og detaljer som stimulerer kjøperens egne forestillinger og fremtidsdrømmer. Et hus kjøpes med både hode og hjerte, og 3D-tegningene skal engasjere begge.

3D-visualisering av balkong - en sikker vinner

En flott balkongutsikt kan ofte være et viktig salgsargument når den gjenspeiler husets idyll og hvor du i fremtiden kan skape mange gode minner. Balkongen kan visualiseres med en Virtuell visning der vi integrerer dronefotografi og 3D.

Dersom du ønsker en mer moderne presentasjon av hus, kan vi trygt anbefale 3D-visualisering. Ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.