Locus Enjsø

Locus Enjsø

3D-visualisering til boligprosjektet Locus Ensjø

Locus Ensjø er et leilighetsprosjekt på Ensjø i Oslo, utviklet av Selmer Eiendom. Området har fått en oppblomstring de seneste årene, og med sentral beliggenhet og moderne fasiliteter er det populært blant boligkjøpere. Locus Ensjø vil bestå av til sammen 206 leiligheter av ulik størrelse. I prosessen med å markedsføre og selge prosjektet, har Selmer Eiendom fått god hjelp av Oxivisuals.

God dialog med Oxivisuals

Til Locus Ensjø har Oxivisuals levert en rekke 3D-visualiseringer som har blitt brukt til markedsføring i ulike kanaler. Christian August Selmer i Selmer Eiendom forteller at dette er første gang de har benyttet seg av 3D-visualisering i forbindelse med et boligprosjekt.

– Vi er ingen stor boligmaskin, og har ikke erfaring med dette fra tidligere. Vi sendte forespørsel til flere aktører, og følte at det var Oxivisuals vi fikk best dialog med. De var flinke til å svare og raske til å følge opp, forteller han.

Oxivisuals har levert alt av 3D-produksjon til prosjektet. Dette innbefatter solstudier (se under) i tillegg til visualiseringer for visning, prospekt, hjemmeside og sosiale medier. Selmer forteller at 3D-visualiseringene gjør det enklere å formidle planene for prosjektet til potensielle boligkjøpere. Dette må gjøres visuelt så det blir mulig for kundene å se for seg hvordan bolig og omgivelser kommer til å bli.

– Vi får vist frem gulv, kjøkken og andre stilvalg, i tillegg til byggenes eksteriør og beliggenhet. Dermed blir det enklere for kjøperen å foreta et riktig valg, sier han.

3D-animert solstudie viser prosjektets lysforhold time for time.

Ukomplisert og effektiv leveranse

Foreløpig er Selmer Eiendom ferdig med to av til sammen fire bygg, og skal nå i gang med neste byggetrinn. Selmer forteller at han er svært tilfreds med samarbeidet med Oxivisuals så langt.

– Alt har fungert veldig bra. De har stått på og jobbet, og levert. Salget av de første leilighetene begynte høsten 2019, og vi er veldig fornøyd så langt, sier han.

Han synes kommunikasjonen har vært god gjennom hele prosessen og er fornøyd med responsen og oppfølgingen de har fått.

– De svarer alltid raskt, og det virker som de skjønner når noe haster. Det blir jo noen kritiske perioder når man jobber med sånne prosjekter, og Oxivisuals har levert på de endringene vi har forespurt.

Det tette samarbeidet har ført til at det ikke har vært store utfordringer underveis i prosessen, og at leveransen har svart til forventningene på alle måter. Selmer sitter også igjen med en følelse av at pris og produkt har hengt godt i hop.

– Kommer til å bruke dem igjen

Med stor aktivitet på boligmarkedet er forventningene til alle aspekter ved kjøp og salg høye. Dette stiller nye krav til markedsmateriellet. Selmer er klar på at det ikke er siste gang Selmer Eiendom benytter seg av 3D-visualiseringer av boligprosjekter.

– Vi er veldig fornøyd og vi kommer til å bruke Oxivisuals igjen, sier han.

Han kan også varmt anbefale andre boligutviklere å gjøre det samme.

Prosjekt: Locus Ensjø
Sted: Ensjø, Oslo
Kunde: Selmer Eiendom
Leveranse: 3D-illustrasjonener, solstudier (video)

Locus Ensjø (ekstern side)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta spennende tilbud og nyheter