Hva er fotorealistisk visualisering?

Tilbake
Hva er fotorealistisk visualisering?

Fotorealistisk visualisering er et selvsagt element i prosessen med å selge nye boligprosjekter. Fremtidige hjem skal fremstilles tiltalende og naturtro, på en måte som nærmest mulig gjenspeiler tenkt virkelighet. Et 3D-bilde skiller seg ut fra virkelig foto ved at artisten har fullstendig kontroll på det endelige resultatet, hvilke elementer det inneholder og hvilke historier som blir fortalt.

Oxivisuals har bidratt til suksess for over 400 boligprosjekter. Kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan visualisere ditt.

Slike skaper vi gode visualiseringer

For å skape gode fotorealistiske visualiseringer trengs kunnskap om bildekomposisjon og hvilke faktorer som gjør at et foto fungerer. Av og til kan det føles som om noe ikke helt stemmer i et bilde, uten å man nødvendigvis klarer å sette fingeren på hva. Kanskje det er en skygge som faller feil, eller et innsyn som oppleves unaturlig. Det man ser oppfattes som uekte, og den emosjonelle kontakten mellom motiv og mottaker brytes.

Vår lange erfaring med både foto og 3D gjør oss i stand til å identifisere elementer som truer med å bryte denne kontakten. Vi kjenner til hva som fungerer og hva som kan gjøres for å fremkalle ulike følelser og stemninger. Allikevel er vår tilnærming til virkemiddelbruk forsiktig; vi vet også at det skal lite til å bryte magien publikum skulle ha opplevd i møte med visualiseringen.

Stemningsskapende bilder

Når vi visualiserer ditt prosjekt skal en potensiell kjøper se for seg sitt fremtidige liv i den nye boligen. For å skape stemninger tas virkemidler fra fotografiets verden i bruk. Vi anvender lys og skygge for å beskrive tid og rom, og skape effekter som trigger ønskede følelser. Ulike fargespektre sender ut ulike signaler og velges med bakgrunn i den spesifiserte målgruppen. Valg av interiør er helt avgjørende. Iblant inkluderer vi faktiske mennesker som utspiller situasjoner i boligen. Dette sender helt tydelige signaler om hvem det er vi kommuniserer mot.

Kjøper skal kunne forestille seg hverdag og virkelighet, akkurat her, og derfor inkluderer vi elementer av virkeligheten i alt vi lager. Virkeligheten er ikke alltid perfekt, men vi ønsker å vise realisme fremfor perfeksjon. Visualiseringene inneholder avvik der dette er naturlig; realistiske avvik som bevarer og forsterker magien i bildet. Vårt mål er at folk ser på et av våre bilder og tenker “dette kunne vært mitt hjem”. Da vet vi at vi har lyktes.

Viser fremtiden fra dens beste side

Vi skaper rom for følelser og rom for at en kjøper kan se sin egen fremtidige historie utspille seg i akkurat denne boligen. Bildene illustrerer mer enn bare en bygning, de viser et hjem med egen personlighet og egen stemning. Fotorealistiske visualiseringer får frem en potensiell virkelighet, som gir grobunn for drømmer og forventninger om hva fremtiden vil bringe. De gir deg muligheten til å presentere din kjøpers fremtid fra dens aller beste side.

Vi engasjerer både hode og hjerte

Et hjem kjøpes med både hode og hjerte, og visualiseringene skal engasjere begge. Oxivisuals har det du trenger for å presentere ditt byggeprosjekt på best mulig måte, og designerne våre hjelper deg med å visualisere en fremtid full av forventninger.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.