Møt Oxivisuals Vietnam

Tilbake
Møt Oxivisuals Vietnam

Vi er stolte av å presentere Oxivisuals Vietnam, vårt team på over 20 dyktige arkitekter, interiørdesignere og 3D-artister som samarbeider fast med Oslo-kontoret.

Etterspørselen etter Oxivisuals tjenester er såpass stor at det etterhvert har vært behov for økning av kapasitet og kompetanse. Vi innså tidlig at tilgangen på flinke 3D-artister var større utenfor Norges grenser, og etter å ha testet samarbeidspartnere i flere europeiske land, var det, paradoksalt nok, i Vietnam vi fant de som raskest var i stand til å forstå norske forhold og hva norske boligkjøpere vil se etter.

Norske forhold med nye blikk

Selskapet AEM-Design ble grunnlagt i byen Da Nang i 2014 av Quan Tran, og knyttet seg til oss påfølgende år, som Oxivisuals Vietnam. Medarbeiderne der tilfører selskapet kreativitet og faglig kompetanse, engasjement og stor arbeidskapasitet. Og deres nysgjerrighet overfor våre oppdrag og kunder gir oss dessuten en unik mulighet til å kunne vurdere bilder til det norske markedet med en utenforståendes objektive blikk.

For Vietnam og Norge er åpenbart veldig forskjellige. Skandinaviske hustyper, interiører og hager; nordisk klima og lys – godt kjent for lokale 3D-artister, mer fremmed for andre. Innledningsvis bar samarbeidet preg av kunnskapsoverføring, men vi lot oss både overraske og imponere over hvordan de vietnamesiske artistene raskt tilegnet seg nødvendig kompetanse og fikk “norske forhold” inn under huden. I samarbeid med oss produserer Oxivisuals Vietnam i dag bilder av eneboliger, byleiligheter og hytter i fjell og fjære som om de var lokalkjente.

Større kapasitet

Oxivisuals Vietnam gir oss en betydelig økt kapasitet, både til å gjennomføre store prosjekter og til å håndtere et større antall prosjekter samtidig, uten at kvaliteten på leveransene forringes. Kunder vil erfare at vi nesten alltid kan ta på oss et nytt oppdrag, selv i travle perioder. Prosjektene ledes fra Oslo, men teamet i Vietnam deler vår glød og iver etter å uttrykke oss, og kvaliteten på 3D-bildene de leverer står aldri tilbake for det våre kunder og vi selv forventer.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.