Vi feirer 10 år – hva har det å si for deg?

Tilbake
Vi feirer 10 år – hva har det å si for deg?

Vi er glade for og stolte av at Oxivisuals har levert inspirerende visualiseringer av boliger i 10 år. I løpet av denne perioden har vi sett trender komme og gå, og vi har fått være med på en fantastisk spennende utvikling. Kunnskapen vi har tilegnet også underveis gir oss tyngden vi trenger for å være en kvalitetsbevisst leverandør av visualiseringer som treffer målgruppen rett i hjertet.

Menneskene bak resultatet

Ved hjelp av digitale verktøy kan vi i dag lage de utroligste fotorealistiske visualiseringer. Mye har blitt enklere å få til etterhvert som teknologi har utviklet seg og blitt mer avansert. Allikevel kommer man ikke utenom viktigheten av menneskene bak resultatet.

Nettopp dette, den menneskelige delaktigheten, underbygger hele vår kreative prosess. Vi legger opp til at du som kunde skal være like engasjert og involvert i prosjektet som oss. Vi liker f.eks. å invitere deg og dine medsammensvorne til et kreativt og gjensidig inspirerende oppstartsmøte. Etterpå begynner arbeidet for fullt, og vi oppfordrer deg til å vurdere og gi tilbakemeldinger på alle utkast underveis. Vår erfaring er: Det er de engasjerte kundene som blir aller mest fornøyd til slutt.

Vil du vite mer om vår kreative prosess og hvordan du som kunde tar del? Les om noen av leveransene her.

Trender kommer og går

Hvilken betydning har det egentlig for deg som kunde at vi har 10 års erfaring? Først og fremst betyr det at vi har opplevd det aller meste i denne bransjen. Vi har sett trender komme og befeste seg, og vi har sett andre forsvinne i løpet av svært kort tid. Etterhvert har vi funnet ut en god del om hvilke løsninger som fungerer i markedet, og hvilke som virket bedre i teorien enn de viste seg i praksis. Og dette gir oss grunnlaget vi trenger for å kunne være en god rådgiver for deg. Vær derfor aldri redd for å stille oss spørsmål, og utfordre oss gjerne. Vi er mer enn klare for en vanskelig oppgave.

Stor arbeidskapasitet

Kombinasjonen av kreative, engasjerte mennesker og lang erfaring fra bransjen gir oss kapasitet til å gjennomføre store prosjekter. Vi kan også påta oss et stort antall prosjekter samtidig, uten at dette går utover kvaliteten på noen av dem. Grunnen er vårt store og kompetente team, fordelt på kontorer i Oslo og Vietnam. Hver eneste dag kommer våre 3D-artister, markedsførere og prosjektledere på jobb med masse kreativ energi og gjennomføringskraft. Det blir det resultater av!

Kontakt oss for mer informasjon

Har du et boligprosjekt på trappene og trenger gode 3D-visualiseringer? Vi tar gjerne imot din henvendelse og svarer på alle spørsmål.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.