Vi skaper rom

Tilbake
Vi skaper rom

Noen av de største beslutningene vi foretar i livet handler om valg av bosted. Hvor føles det riktig å slå røtter? Hva slags hus eller leilighet kan vi gjøre til vårt hjem? Som entreprenør er det din oppgave å bygge boligen. Du setter opp fundament, vegger, tak – men det skal mye mer til å skape et hjem. Og det er her Oxivisuals kommer inn i bildet.

Enkelt fortalt produserer vi visualiseringer av boligen du bygger. Men i virkeligheten består jobben vår av langt mer enn å lage fine bilder av fine hus. Vi tar tak i ditt boligprosjekt, vi analyserer det, og vi visualiserer og kommuniserer budskapet om fremtidige hjem til riktig målgruppe. Vi gjør det ved å skape rom: Rom for forventninger, rom for følelser, rom for håp og rom for forestillinger. Sammen med deg bidrar vi til å oppfylle fremtidsdrømmer.

Skreddersydde 3D-visualiseringer med rom for assosiasjoner

3D-visualiseringer produsert av Oxivisuals er av høyeste tekniske og kreative kvalitet, og vil imponere både deg og potensielle kjøpere. I tillegg til å illustrere faktiske rom og arealer, gir visualiseringene plass for mottakernes egne assosiasjoner; de inviterer potensielle kjøpere til å plassere seg selv i den nye boligen. De skal kunne se for seg fremtidige liv, akkurat her. Vi legger alltid vekt på å skreddersy detaljer, slik at våre felles prosjekter er unike og spesielle.

Siden 2009 har vi bidratt til suksess for over 400 små og store prosjekter.

Vi forteller din boligs historier

Hver eneste bolig som bygges inneholder en historie. Kanskje har den en hyggelig kjøkkenkrok der morgenkaffen kan nytes? En stor terrasse perfekt for hyggelige sammenkomster? En hageflekk der barna kan leke fritt? Vår jobb er å visualisere din boligs positive egenskaper på måter som appellerer til følelsene. Emosjonelle argumenter tillegges stor vekt ved valg av bolig, og til syvende sist er det ofte magefølelsen som avgjør hvilken som skal kjøpes.

Historiene for akkurat ditt boligprosjekt og dine målgrupper identifiserer vi sammen med deg. Deretter skal vi formidle de på måter som skaper nettopp denne gode magefølelsen. Vi har bistått eiendomsbransjen med 3D-visualiseringer, animasjon og annen markedskommunikasjon siden 2009. Vi vet at mulighetene er mange, men sammen skal vi finne ut av hva som er viktig og hvordan vi kan oppnå de beste resultatene.

Har du like store forventninger som oss?

I Oxivisuals er vi stolte av det vi driver med og det vi lager. Og vi har som mål at du skal være like stolt av resultatet vårt samarbeid gir. Vi elsker utfordringer, vi ivrer etter å imponere, har høye forventninger til oss selv, og vi gir oss ikke før vi har tilfredsstilt dine ønsker og krav.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.