Eksteriørillustrasjoner

Tilbake
Eksteriørillustrasjoner

Førsteinntrykk er viktig. Når de flinkeste arkitektene har tegnet de flotteste eneboliger, rekkehus og bygårder; når kreative landskapsarkitekter har gitt prosjektet omgivelser som gjør det til et ideelt sted å bo – da må resultatet vises frem på best mulig måte.

Illustrasjonene skal se realistiske ut. Materialer, farger og teksturer vises slik de fremkommer i virkeligheten; alt det tekniske må være korrekt. Og så skal prosjektet fremstilles på en måte som stimulerer kjøpers boligdrøm. Lysforhold blir for eksempel lagt vekt på, og det skapes levende og tiltalende miljøer. Til slutt integreres det hele inn i det faktiske landskapet der prosjektet foreligger. Sertifiserte dronefotografer kan sørge for å ta foto av området, fra korrekte vinkler og høyder, og på optimale tider av døgnet.

3D-illustrasjoner skaper kontakt mellom motiv og mottaker

Gode, fotorealistiske visualiseringer fordrer kunnskap om komposisjon og hvilke faktorer som gjør at en gitt illustrasjon kommuniserer iht. oppdragsgivers ønsker. Oxivisuals designere har lang erfaring med både foto og 3D og vet derfor godt hva som fungerer og hva som kan gjøres for å frembringe ulike følelser og stemninger.

Flere eksempler finner du i galleriet.

Kontakt oss, så skal vi bidra til at boligkjøperne blir begeistret for ditt prosjekt.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.