Interiørillustrasjoner

Tilbake
Interiørillustrasjoner

En boligkjøper ønsker, naturlig nok, å forestille seg liv og hverdag, akkurat her, i dette prosjektet. 3D-visualiseringer av interiører skal vise konkrete kvaliteter som romløsning, overflater, kjøkken, baderomsinnredning osv., men også noe mer; egenskaper som ikke lar seg beskrive kun med fakta. De skal henvende seg direkte til kjøperes følelser og stimulere drømmer om fremtiden.

Skreddersydde 3D-illustrasjoner gir rom for assosiasjoner

3D-illustrasjoner produsert av Oxivisuals er av høyeste tekniske og kreative kvalitet. Boligkjøpere inviteres til å plassere seg selv i den nye boligen. Når designerne våre lager interiører skapes det rom for forventninger, følelser, håp og forestillinger. Rom for at en nystiftet familie får se hvordan nettopp denne boligen kan bli et barndomshjem. Rom for at ekteparet i syttiårene tør gi slipp på det gamle huset og se seg selv nyte rolige dager i en mindre bolig. Rom for at 25-åringen kan forestille seg livet i en akkurat passe stor to-romsleilighet.

I samarbeid med oppdragsgiver identifiserer vi målgruppe for boligene. Vi kan interiørdesign, og vi legger vekt på å skreddersy detaljer for at hvert prosjekt skal bli unikt. Vårt mål er at en illustrasjon levert av oss skal skape et ønske om at “dette skal bli mitt hjem”.

Flere eksempler finner du i galleriet.

Kontakt oss, så skal vi bidra til at boligkjøperne blir begeistret for ditt prosjekt.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.