Fem grunner til å velge Oxivisuals

Tilbake
Fem grunner til å velge Oxivisuals

Oxivisuals lager fotorealistiske visualiseringer av boliger som ennå ikke er bygget. Det er vi ikke alene om; flere andre aktører har kompetanse på området og tilbyr lignende tjenester. Så hvorfor skal du velge akkurat oss?

I utgangspunktet håper vi naturligvis at våre bilder og animasjoner kan tale for seg. Det visuelle sluttproduktet forteller imidlertid ikke alltid alt, så derfor har vi definert fem gode grunner til at du skal velge å samarbeide med oss.

1. Vi bryr oss

Vi er en gjeng med mennesker som virkelig bryr oss. Om hverandre, om våre kunder, og om prosjektene vi samarbeider om. På kontorene i Oslo og Da Nang (Vietnam) sitter dyktige 3D-artister, markedsførere og prosjektledere som alle er oppriktig engasjerte, og som virkelig legger sjelene sine i arbeidet som utføres.

Hvorfor bryr vi oss så mye, tenker du kanskje? Vi bryr oss fordi vi legger igjen noe av oss selv i hvert eneste prosjekt, hvert eneste bilde og hver eneste bolig. Og fordi vi er genuint opptatt av at du skal få et resultat som svarer til dine forventninger.

2. Vi har erfaring

Oxivisuals feirer 10-års jubileum i 2020, men vi som jobber her har vært i eiendomsbransjen mye lenger enn det. Vår lange fartstid er en ekstra fordel for deg, fordi vi i løpet av disse årene har møtt på det aller meste av utfordringer innen visualisering i eiendomsbransjen. Erfaringene vi har gjort oss gjør oss i stand til å komme med gode, gjennomtenkte råd til våre kunder. Vi er ansvarlig for praktisk utførelse, og vi vet at det endelige resultatet er i tråd med våre visjoner og det vi har blitt enige med deg om underveis i prosessen.

Les mer om noen av våre erfaringer siden oppstart i 2009 her.

3. Vi har stor kapasitet

Vi er en stor gjeng ivrige mennesker fordelt på kontorer i Oslo og Vietnam, og vi har stor arbeidskapasitet. Faktisk så stor at vi tør si “ingen prosjekter er for store for oss!”. Ikke vær redd for å utfordre oss på dette. Vi liker en utfordring, og vi presterer og leverer aller best når du er like engasjert som oss.

Tror du ikke på oss? Ta kontakt for å gi oss en utfordring, og la oss bevise at vi snakker sant!

4. Vi har en gjennomarbeidet prosess

For at et stort prosjekt skal kunne gjennomføres på en måte som gir tilfredsstillende resultat for alle, må gjennomtenkte arbeidsprosesser ligge til grunn. I løpet av våre mange år i bransjen har vi funnet fram til metoder, rutiner og kommunikasjonsmåter som gjør arbeidet smidig og gir et godt og helhetlig resultat.

Vil du lese mer om hvordan vi jobber sammen med våre kunder? Her finner du noen eksempler.

5. Vi er innovative

Helt siden oppstarten har Oxivisuals vært med på å utvikle innovative løsninger på eiendomsbransjens utfordringer. Vi har ofte vært blant de første til å levere fremtidsrettede løsninger, bl.a. VR-visninger på mobil med Cardboard i 2014, infokiosker til visningssentre i 2015, og AR-visninger i 2016. Dette gjør vi fordi vi liker å bli utfordret. Da yter vi vårt beste for å finne løsninger, og dette gir gode resultater for våre kunder.

I 2019 jobber vi med et pilotprosjekt som inkluderer maskinlæring og bruk av kunstig intelligens for å konvertere 2D-tegninger til 3D-modeller. Vi gleder oss til å se hvor dette tar oss, og ser frem til å fortsette og løse utfordringer på fremtidsrettede måter i årene som kommer.

Vil du utfordre oss?

Vi har samarbeidet med store aktører i eiendomsbransjen og har mange vellykkede prosjekter bak oss. Har du et prosjekt du vil utfordre oss med? Kjetil sitter klar til å ta imot din henvendelse.

No items found.

Relaterte innlegg

Kontakt oss

Interessert i å snakke med oss?

Fyll ut skjemaet under og vi vil svare deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.